maandag 21 maart 2011

EuroCave op Prowein

In Düsseldorf is van zondag 27 tot en met dinsdag 29 maart weer de internationale vakbeurs ProWein. Op deze editie zijn ruim 3.500 leveranciers - een nieuw record - aanwezig uit de hele wereld. Voor de eerste keer is Japan van de partij. Naast wijn biedt de beurs ook distillaten. Laatstgenoemde variëren van gerenommeerde klassiekers tot specialiteiten van regionale distilleerderijen.
Er worden meer dan 36.000 internationale bezoekers verwacht. Een hoogtepunt van ProWein is ook dit jaar weer de centrale proeverij met meer dan duizend wijnen. Ze staat deze keer in het teken van 'Trends Experiences: traditioneel versus modern' of 'Hoe vinologie wijnstijlen bepaalt'.

Verder neemt het Duitse Wijninstituut DWI zijn Pinot Trio mee naar een lezing over de verschillen tussen Weiss-, Grau- en Spätburgunders. En onder de naam Down2Earth bieden diverse exposanten uit vijf productiegebieden van de zogenaamde nieuwe wereld ook dit jaar weer workshops aan. De presentatie van het California Wine Institute zal ook niet ontbreken. In 2010 kwam hier voor het eerst ook een groep uit New York bij. Dit jaar wordt het Amerikaanse programma aangevuld met gezamenlijke stands uit de staten Washington en Oregon.

Verder presenteert Israël haar wijnen onder het motto 'mooie structuur, kruidige aroma's', nodigt chocolatière Sabine Pauly iedereen uit voor 'gepassioneerde verleidingen' met Vallendar-brandewijnen, organiseert CIVA, het genootschap van elzaswijnen, een wijn- en specerijenproeverij en is East meets West de titel van een proeverij met Japanse sake en kaas.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers (www.eurocave-professional.nl). Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot. Bezoek tijdens Prowein onze stand in hal 3, stand 3A07 voor de presentatie van de nieuwe EuroCave Pro serie, de ShowCave en het unieke wijn per glas systeem SoWine Pro.


De nieuwe Showcave.
 
Meer info over onze producten vind je op http://www.eurocave.nl/ en http://www.eurocave-professional.nl/ .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten