woensdag 23 maart 2011

EuroCave Pro serie – wijnkasten voor de Horeca

Voor de Horeca biedt EuroCave een geheel nieuwe reeks professionele wijnkasten, speciaal afgestemd op de behoefte en de eisen voor intensief gebruik. De EuroCave Pro serie is door haar unieke uitstraling een aanwinst in iedere Horeca gelegenheid en zal de wijnomzet direct verhogen.

EuroCave Professional zet 5 verschillende series op de markt die allen verschillen in afmeting, uitstraling, gebruik en mogelijkheden, zodat er voor iedere situatie een passende wijnkast is. Uniek en gelijk aan alle wijnkasten uit de professionele serie is het robuuste handvat en de RVS stootplaat onderaan de deur.

De grootste wijnkast heeft een capaciteit van 190 flessen en de kleinste van 40. Voor kleine ruimtes zijn er speciale afmetingen verkrijgbaar. Verlichting, alarm, presentatiemogelijkheden, Hand van de Sommelierplateaus zijn enkele mogelijkheden die de professionele EuroCave wijnkasten serie te bieden heeft.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. (www.eurocave-professional.nl). Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast door EuroCave, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot.



Voor meer informatie kijkt u op : http://www.eurocave-professional.nl/
Voor onze particulieren producten kijkt u op : http://www.eurocave.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten