vrijdag 25 maart 2011

EuroCave ShowCave – wijnkast met uitstraling

De ShowCave is het paradepaardje uit de Pro serie wijnkasten van EuroCave. Ieder aspect aan deze wijnvitrine is uniek, zowel het exterieur als het interieur. De ShowCave zorgt voor een unieke presentatie van de wijnen en brengt op een moderne manier de sfeer van een authentieke wijnkelder tot leven. De ShowCave is geschikt voor zowel de particuliere als professionele wijnliefhebber.


Deze één temperatuurzone wijnvitrine is geschikt voor 180 flessen, instelbaar tussen de 6 en 20°C en daarmee zeer geschikt voor het bewaren of serveren van de wijn. De plateaus zijn verstelbaar en de wijnflessen kunnen zowel horizontaal als schuin opgelegd worden voor een fantastische presentatie. De spiegel op de achterwand en de amberkleurige verlichting zorgen voor meer diepte en een nog mooiere presentatie van de wijnen. De glanzend zwarte afwerking en de full glasdeuren passen in iedere ruimte en zelfs de achterzijde is mooi afgewerkt, waardoor de kast ook als scheidingswand gebruikt kan worden.

De ShowCave is het perfecte antwoord op de maatwerk wijnwanden, waarbij visibiliteit, uitstraling en sfeer de keywords vormen. EuroCave laat met de ShowCave, naast de beste kwaliteit en functionaliteit, ook het showelement extra tot zijn recht komen. Daarbij kunnen meerdere ShowCaves op een eenvoudige manier aan elkaar verbonden worden zodat een moderne wijnwand ontstaat.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel de consument (www.eurocave.nl) als voor de betere Horeca (www.eurocave-professional.nl). Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast door EuroCave, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten