dinsdag 25 januari 2011

Sommelier op je smartphone!

Een sommelier heeft het eigenlijk niet nodig, maar leuk is het wel. De app voor je IPhone 'De Pair It!'. Met deze app kun je makkelijk smaakvolle combinaties terugvinden.

De Pair It! app is een voedsel- en wijngids, ontwikkeld vanuit de kennis van de chef Bruce Riezenman. De app beschikt over meer dan 20.000 wijn- en spijscombinaties en laat je genieten van vele verschillende smaken en nieuwe ontdekkingen. Daarbij biedt de app je vele goede suggesties, tips en advies om het perfecte diner voor te bereiden en de perfecte wijn te kiezen.

Je kunt in deze app zoeken op je eigen voorkeuren. Zoek bijvoorbeeld op Italië en je krijgt alle Italiaanse wijnen te zien. Of zoek op een ingrediënt en je ziet alle gerechten die dit ingrediënt bevatten. Maar je kunt ook je iPhone schudden om random wijn- en spijscombinaties te zien of laat chef Bruce je verrassen met zijn speciale keuzes!

Voor iedere wijn is in ieder geval een voedsel match beschikbaar en voor bijna iedere maaltijd andersom ook. Een wijntje bij de barbecue of een fruitsalade? Pair It! laat je de beste keuzes meteen zien. Je downloadt deze app voor 5 dollar (3,80 euro) via de Apple iTunes Store.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten