Hotel Okura Amsterdam opent op de eerste maandag van het nieuwe jaar haar vierde restaurant: ‘Serre Restaurant, inspired by Ciel Bleu’. In dit nieuwe restaurant kan een breed publiek kennis maken met de basis van Ciel Bleu’s keuken. Het restaurant biedt geserveerd ontbijt, lunch en diner. Onno Kokmeijer, Executive Chef & Manager Ciel Bleu: ‘We willen onze gasten meer keuze bieden. In Ciel Bleu kan men uitgebreid dineren, maar in Serre Restaurant kunnen gasten nu ook terecht voor een zakelijk geserveerd ontbijt of een snelle lunch’. Marc van der Tang, voorheen werkzaam als Sous Chef bij Ciel Bleu, is Chef de Cuisine van Serre Restaurant. Onder zijn leiding laat de keukenbrigade zich inspireren door het Ciel Bleu restaurant. Een selectie van Ciel Bleu’s signatuurgerechten van de afgelopen jaren wordt in een nieuw jasje gestoken. De kaart bevat zowel klassiekers als innovatieve gerechten en vormt een internationale smeltkroes van verschillende gerechten.
De kwaliteit en uitvoering zijn in de stijl van Ciel Bleu, op een luchtige wijze gepresenteerd. Hierdoor kan een breed publiek kennis maken met de basis van Ciel Bleu’s keuken. Naast Serre Restaurant heeft Hotel Okura Amsterdam drie andere restaurants. Het Franse Ciel Bleu Restaurant is sinds 2007 bekroond met twee Michelinsterren. Het traditioneel Japanse specialiteitenrestaurant Yamazato is sinds 2002 bezitter van een Michelinster. Teppanyaki Restaurant Sazanka bracht onlangs het eerste Nederlandse Teppanyaki receptenboek uit. In Le Camelia wordt een ontbijtbuffet geserveerd. Daarnaast beschikt het hotel over een culinair centrum ‘Taste of Okura’, waar Okura’s chefs kookworkshops geven.
Ciel Bleu vertrouwd op de betrouwbaarheid van EuroCave. De wijnen bij Okura worden namelijk geserveerd uit EuroCave wijnkasten. Kijk voor professionale wijnkasten EuroCave-Professional.nl. Het restaurant is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Men kan reserveren via serre@okura.nl of 020 6787 450.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten