vrijdag 15 april 2011

Modulosteel van EuroCave – uniek stalen wijnrek

EuroCave heeft een heel bijzonder stalen wijnrek ontwikkeld, die zowel qua materiaal, design als mogelijkheden uniek is. Modulosteel is gemaakt van zwart gelakt staal en voldoet aan alle wensen van de particuliere en professionele wijnliefhebber door de vele mogelijkheden van gebruik.

Modulosteel bestaat uit staanders van 2 verschillende hoogtes die onderling verbonden zijn door stalen roedes waarop de Hand van de Sommelier bevestigd wordt. De flessen kunnen horizontaal en schuin opgelegd worden voor een mooie presentatie. Optioneel zijn diverse accessoires te verkrijgen zoals een plateau voor wijnkisten, een ingebouwde kast met 6 schuifplateaus voor extra capaciteit en een afwerkingsplateau voor een stijlvolle topafwerking.



Modulosteel is een modern en modulair zwart stalen wijnrek, behandeld om ook in vochtige ruimtes te kunnen staan. Modulosteel kan oneindig uitgebreid worden en kan door zijn flexibele indeling gebruikt worden voor de opslag én presentatie van wijnen. De variabele hoogte biedt ook de mogelijkheid om Modulosteel onder een trap te plaatsen of in een gewelfde kelder.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel de consument (www.eurocave.nl) als voor de betere Horeca, wijnhandel en andere wijn professionals (www.eurocave-professional.nl). Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot.

Kijk voor meer info op: http://www.eurocave.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten