dinsdag 23 november 2010

EuroCave Professional in de lucht

EuroCave Nederland presenteert een uniek aanbod wijnkasten, wijnrekken en wijnserveersystemen.

EuroCave Nederland heeft een nieuwe website gelanceerd  waarop zij een unieke combinatie van wijnkasten, wijnrekken en wijn per glas serveersystemen voor professionals aanbiedt. De producten zijn afgestemd op bedrijven uit verschillende branches die zich beroepsmatig met het bewaren en serveren van wijn bezig houden. EuroCave-Professional.nl  is daarmee uniek in zijn soort.

Nieuwe website
EuroCave Nederland komt met deze nieuwe website naar aanleiding van een groeiende vraag vanuit de professionele markt. "Van ons wordt steeds meer branche specifieke kennis vereist", aldus Ocke Tombrock, directeur van EuroCave Nederland, "met deze website spelen wij hier op de best mogelijke manier op in. Zo kunnen bedrijven eenvoudig navigeren naar wijnkasten, wijnrekken en wijn per glas serveersystemen die voor hun situatie de beste oplossingen bieden." De website richt zich onder meer op de horeca, de wijnhandel, de jachtbouw, de keukenhandel, architecten en installatiebureaus.

Beste restaurants en exclusieve hotels
De systemen van EuroCave worden op dit moment al gebruikt in 's werelds beste restaurants en meest exclusieve hotels. Het is daarom niet toevallig dat EuroCave met een speciale website voor ondermeer deze professionals komt. Doormiddel van de nieuwe website gaat zij hen op de best mogelijke wijze bedienen.

EuroCave Nederland
Al sinds 1976 is EuroCave specialist op het gebied van wijnbewaar- en serveersystemen en een wereldwijd bekend merk met een uitstekende ervaring en reputatie. Op dit moment liggen er ruim 100 miljoen flessen opgeslagen in de systemen van EuroCave in meer dan 70 landen. In Nederland zijn er dit al ruim vijf miljoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten