zondag 6 april 2014

DE REVELATION SERIE, de wijnkast met elegantie

Klein of groot, leder voor de sfeervolle woonkamer, roestvrij staal voor de geraffineerde keuken of strak voor iedere plaats in huis… maatwerk is het sleutelwoord voor de Revelation wijnkast. De Revelation is de meest energie zuinige en stille wijnkast, voorzien van alarm, speciale gepatenteerde verlichting en soft close plateaus. Met zijn attractieve, stilistische design vervult de nieuwe Revelation serie van EuroCave ieders wens door technische expertise te combineren met functionaliteit en esthetiek.

 
                                                                                                  
     Revelation L in de kleur zwart                                              Revelation L in RVS

ALLE FUNCTIES DIE U ZOU VERWACHTEN IN EEN LUXE WIJNKAST
Een innovatief interieur
Profiterend van de laatste gepatenteerde innovaties van EuroCave, biedt de Revelation range unieke schuifplateaus in eiken of hoogglans zwart met soft-close systeem en de nieuwe Hand van de Sommelier supports die zich aanpassen aan de vorm van iedere fles, waardoor trillingen tot een minimum beperkt worden voor een maximale bescherming.

Flessen effectief verlicht
De gepatenteerde en sfeervolle UV-vrije amber kleurige verlichting en stalen labels zijn beide prachtig en praktisch en maken het identificeren van uw wijn eenvoudig. Een visueel- en akoestisch alarm waarschuwt bij afwijkingen.


TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN
Afmetingen  
Klein model: 960x680x690 mm – groot model: 1825x680x690 mm
Kenmerken
ü  1 of multi temperatuurzones
ü  3 deuren met een modern design: hoogglans zwart, full glass en RVS
ü  Beschikbaar in RVS en leder en in de kleuren zwart en buffel bruin
Nieuwe gebruiksvoordelen als standaard
A+ energielabel, 50% minder energieverbruik*, 50% minder geluid*, safety thermostaat, 5 jaar garantie, standaard sfeerlicht, standaard Premium indeling. *in vergelijking tot de Classic

  
EUROCAVE, ’S WERELDS EERSTE EN BESTE PRODUCENT VAN WIJNKASTEN
Als leider in het bewaren en serveren van wijn, zowel voor professionals als voor particulieren, blijft de EuroCave groep wereldwijd uitbreiden. Het geheim van het succes? Franse expertise gecombineerd met de verbintenis met producten die “geplande duurzaamheid” bieden. Door zowel traditie als moderniteit te vertegenwoordigen, is EuroCave, in 38 jaar, leider geworden op het gebied van wijnopslag, indeling en esthetiek voor wijnkasten die ieder interieur verrijken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten