dinsdag 30 oktober 2012

Nederland en België gaan samen…

Wijn verbroederd, dat is algemeen bekend, maar EuroCave gaat verder. EuroCave Nederland is al ruim 27 jaar exclusief importeur van de wijnkasten, wijnrekken en wijnkelder koelingen van het gelijknamige merk EuroCave. En per 1 november 2012 gaan we ook de verkoop voor België doen. Om dit te vieren is er voor alle Nederlandse en Belgische wijnliefhebbers een ultieme actieweek: van 10 t/m 17 november krijgt u bij aanschaf van een EuroCave wijnkast 50% korting op alle opties en extra’s zoals plateaus, een glasdeur, een ombouw van RVS, hout of leder en bijvoorbeeld plaatsingskosten.

Wilt u de producten graag bezichtigen? De showroom in Waalwijk is 6 dagen per week geopend en slechts 45 minuten rijden vanaf Antwerpen of Utrecht. In ons Experience Center vindt u alle modellen wijnkasten, wijnrekken en wijnkelder koelingen, aangevuld met diverse wijnaccessoires (zoals geurenkoffer, wijnscepter en wijnkalender) en glazen van het merk Spiegelau. Onze verkoopadviseurs nemen alle tijd voor u om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Profiteer van deze feestelijke uitbreiding en bestel tijdens onze actieweek een wijnkast met 50% korting op alle opties!

Wat :                      Nederland en België gaan samen…
Thema :                  50% korting op opties!
Wanneer :               Zaterdag 10 november 2012 t/m
                               Zaterdag 17 november 2012 
                               Alle dagen geopend van 9.00 tot 17.30 uur (behalve zondag)
Waar :                     Prof. Eijkmanweg 5, 5144 ND WAALWIJK
Meer informatie :     0416-344400 of www.eurocave.nl 
Toegang :               Gratis